Вважаю себе атеїстом і скептиком, та недавно згадав один випадок з дитинства який не можу пояснити - зустріч з чимось начебто потойбічним. Допоможіть розібратись, бо якщо є щось потойбічне, значить є те що не можливо пояснити і т.д...
Отже детально. Ночував я в старому будинку в селі з бабусею та дідусем в одній кімнаті, кімнат загалом 3, двері напів скляні. Всі спали, лиш я не міг заснути довгий час, ліжко напроти дверей, і от за дверима через скло помічаю людський силует (через скло), силует світло голубуватого кольору, обличчя не видно. Він починає ходити справа на ліво наче вагаючись чи зайти чи ні, і зрештою зупиняється посередині наче дивлячись на мене, в ту мить з переляку я перебіг до ліжка дідуся з бабусею лишився там до ранку. Це відклалось в мене в памяті. Донедавна я зсилався на збуджену дитячу уяву, але кілька днів тому моя сестра (віруюча, 20 років) розповіла, без подробиць правда, наче дух(сфера) з її слів щось схоже, пройшло через кімнату коли вона теж ночувала в тому будинку. Моєї історії вона не чула ніколи, тай нікому я не розповідав взагалі.
Допоможіть розібратись, якось логічно це пояснити.